Front-end Developer

Alphabet creëert momenteel het IT landschap van de toekomst. Dit landschap bestaat uit nauw samenwerkende services en is gebaseerd op de nieuwste technologieën.

Voor deze uitdaging zijn we op zoek naar een Front-end Developer, die maximaal gaat!

Front-end Developer

Fulltime, Breda


De rol van Front-end Developer bij Alphabet

Als Front-end Developer help je om de nieuwe IT-oplossingen te bouwen en leveren. In deze rol ben je verantwoordelijk voor continious delivery en de verbetering van de front-end interfaces van Alphabet. Als lid van een Agile ontwikkelteam werk je met een internationaal ontwerpbureau en optimaliseer je de user experience door middel van het leveren van goed presterende, herbruikbare en betrouwbare front-end componenten in iedere sprint met corporate en UX guidelines in het achterhoofd.

Jij gaat tot het uiterste om het IT landschap te veranderen en verder te brengen!

Wat zijn de technische uitdagingen?

  • Actief deelnemen in het continue verbeteren van de software ontwikkeling en de IT-architectuur. Hierbij heb je de focus op het front-end en de samenwerking tussen het front-end en de back end.
  • De software ontwikkelen in een agile aanpak. Werkende software heeft de hoogste prioriteit!
  • In overleg met de UX designer requirements samenstellen, opstellen van richtlijnen en beperkingen m.b.t. non functional aspecten van UX implementaties. Denk hierbij aan performance, security en hergebruik.

Wat neem je mee als Front-end Developer?

Als Front-end Developer word je enthousiast van ingewikkelde problemen. Jij houdt wel van een uitdaging, want je hebt de skills om zeer performante, herbruikbare, betrouwbare front-end componenten te ontwikkelen. Jouw hands on ervaring met HTML5, JavaScript, CSS en AngularJS en bewezen ervaring met Continuous Delivery en tooling (Jenkins, Gulp, Git, Nexus en SonarQube) helpt je daarbij.


Jij kan niet wachten om met een internationaal team aan de slag te gaan en een service oriented architecture neer te zetten.

Je hebt ervaring met het werken met Jira en weet alles van een Agile aanpak. Daarbij is het mooi meegenomen als je bekend bent met Confluence. Kennis van PostgresSQL en OpenShift zijn nice to have’s.


Je kunt op verschillende levels schakelen met UX designers, architecten, software ontwikkelaars en niet technische stakeholders. Je kijkt ernaar uit om af en toe door Europa te reizen.

Je hebt goede kennis van Engels (in spreken en schrijven) en Duits is een pré. Tenslotte herken je jezelf in termen zoals; creatief, resultaat gedreven, sociaalvaardig en heb je uitstekende interpersoonlijke kwaliteiten die aansluiten op de cultuurwaarden.


Ben jij klaar om maximaal te gaan voor Alphabet als Front-end Developer?
Twijfel dan niet en reageer direct!

Klik op de ‘Solliciteer’ button, zodat je de sollicitatie met motivatie en CV kunt achterlaten.

Vanwege het internationale karakter van de functie ontvangen we je motivatie en CV graag in het Engels.

Wil je meer weten over Alphabet of deze functie?

Neem gerust contact op met Debbie Zandee, HR Consultant, 076-579 3242.


Procedure

  1. Interview met de direct leidinggevende en een specialist
  2. Interview met het Internationale Management en de HR Consultant
  3. Voorstel

Arbeidsvoorwaarden

  • Alphabet is integraal onderdeel van de BMW Group. Dit betekent dat er eindeloze ontwikkelmogelijkheden zijn, zowel geografisch als carrière technisch bezien.
  • Alphabet biedt een stabiele, uitdagende en internationaal georiënteerde fulltime positie aan in een premium organisatie. De groeiende teams zijn een mix van in- en externen collega’s en creëren een dynamische en open sfeer.
  • Wij geloven in de balans tussen werk en privéleven en flexibel werken is onderdeel van de dagelijkse manier van werken.
  • Hiernaast biedt Alphabet aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden aan zoals een 13e maand salaris, ten minste 30 vakantiedagen, flexibel budget om te zetten in verlof of salaris, 8% vakantiegeld en een Company Bonus.

-Acquisition based on this vacancy is not appreciated-

 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
03-02-2017
Standplaats
Breda
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
Afhankelijk van opleidingsniveau en ervaringsjaren
Trefwoorden
Frontend, Front-end ontwikkeling
Branche
Automotive
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
Frontend, Front-end ontwikkeling