Java Developer

Alphabet creëert momenteel het IT landschap van de toekomst. Dit landschap bestaat uit nauw samenwerkende services en is gebaseerd op de nieuwste technologieën.

Voor deze uitdaging zijn we op zoek naar een Front-end Developer, die maximaal gaat!

Java Developer

Fulltime, Breda


De rol van Java Developer bij Alphabet

Als Java Developer help je om de nieuwe IT-oplossingen te bouwen en leveren. In deze rol ben je verantwoordelijk voor continuous delivery en de verbetering van de back end services van Alphabet. Als lid van een Agile ontwikkelteam werk je aan het leveren van goed presterende, herbruikbare en betrouwbare back-end componenten in iedere sprint. Je werkt volgens de architectuur principes en neemt deel aan chapters met andere Java developers om patronen en richtlijnen te realiseren en onderhouden volgens de corperate standards.

Jij gaat tot het uiterste om het IT landschap te veranderen en verder te brengen!

Wat zijn de technische uitdagingen?

 • De software ontwikkelen in een agile aanpak. Werkende software heeft de hoogste prioriteit!
 • Actief deel nemen in het continue verbeteren van de software ontwikkeling en de IT-architectuur. Hierbij heb je de focus op het back-end en de samenwerking tussen het front-end en de back end.
 • Requirements samenstellen, opstellen van richtlijnen en beperkingen m.b.t. non functional aspecten van back end implementaties. Zoals code kwaliteit, performance, security en hergebruik.
 • Het modelleren van software volgens SOA en MDD principes.

Wat neem je mee als Java Developer?

Als Java Developer ken jij geen limiet. Je houdt van uitdagingen, want jij hebt de skills en bent excellent in het ontwikkelen van zeer performante, herbruikbare, betrouwbare back-end componenten. Je hebt ervaring met een Agile aanpak en bent bekend met het werken met Jira en bij voorkeur ook Confluence. Door jouw diepgaande kennis van Java ontwerp en ontwikkeling, specifiek Java SE 8, Java EE 7, Maven, REST/Hypermedia, TestNG, Crucible, Selenium en IntelliJ kun je direct van start. Met bewezen ervaring met Continious Delivery en tooling, specifiek: Jenkins, Gulp, Git, Nexus en SonarQube breng je jou zelf en het team naar een next level.

Jij kan niet wachten om met een internationaal team en jouw al opgedane kennis van service oriented architecture aan de slag te gaan.


Nog wat nice to have´s:

• kennis van AngularJS, PostgreSQL en OpenStack is een pré

• ervaring met Model Driven Development, BPMN en UML is een pré

• kennis van Java based workflow en business rules software is een pré


Ook kun je op verschillende abstractie levels schakelen met architecten, software ontwikkelaars en niet technische stakeholders. Je vindt het niet erg om af en toe door Europa te reizen. Je hebt goede kennis van Engels, in spreken en schrijven en Duits is een pré. Tenslotte herken je jezelf in termen zoals; creatief, resultaat gedreven, sociaalvaardig en heb je uitstekende interpersoonlijke kwaliteiten die aansluiten op de cultuurwaarden.


Ben jij klaar om maximaal te gaan voor Alphabet als Java Developer?
Twijfel dan niet en reageer direct!

Klik op de ‘Solliciteer’ button, zodat je de sollicitatie met motivatie en CV kunt achterlaten.

Vanwege het internationale karakter van de functie ontvangen we je motivatie en CV graag in het Engels.


Wil je meer weten over Alphabet of deze functie?

Neem gerust contact op met Debbie Zandee, HR Consultant, 076-579 3242.


Procedure

 1. Interview met de direct leidinggevende en een specialist
 2. Interview met het Internationale Management en de HR Consultant
 3. Voorstel

Arbeidsvoorwaarden

 • Alphabet is integraal onderdeel van de BMW Group. Dit betekent dat er eindeloze ontwikkelmogelijkheden zijn, zowel geografisch als carrière technisch bezien.
 • Alphabet biedt een stabiele, uitdagende en internationaal georiënteerde fulltime positie aan in een premium organisatie. De groeiende teams zijn een mix van in- en externen collega’s en creëren een dynamische en open sfeer.
 • Wij geloven in de balans tussen werk en privéleven en flexibel werken is onderdeel van de dagelijkse manier van werken.
 • Hiernaast biedt Alphabet aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden aan zoals een 13e maand salaris, ten minste 30 vakantiedagen, flexibel budget om te zetten in verlof of salaris, 8% vakantiegeld en een Company Bonus.

-Acquisition based on this vacancy is not appreciated-

 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
03-02-2017
Standplaats
Breda
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
Afhankelijk van opleidingsniveau en ervaringsjaren
Trefwoorden
Java Developer, Java Development
Branche
Automotive
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
Java Developer, Java Development