Scrummaster

Alphabet creëert momenteel het IT landschap van de toekomst. Dit landschap bestaat uit nauw samenwerkende services en is gebaseerd op de nieuwste technologieën. Voor deze uitdaging zijn we op zoek naar een Scrummaster met Java of Front-end ervaring die maximaal gaat!

Scrummaster met Java of Front-end ervaring

Fulltime, Breda

De rol van Scrummaster bij Alphabet

In de functie van Scrummaster combineer je de aansturing van een agile team met de job van Front-end developer of Java developer. Je helpt om de nieuwe IT-oplossingen te bouwen en te leveren. Je bent verantwoordelijk voor continuous delivery en de verbetering van de het software landschap van Alphabet. Als sturend lid van een Agile team werk je aan het leveren van goed presterende, herbruikbare en betrouwbare software componenten in iedere sprint. Jij ziet hierin geen limiet en gaat tot het uiterste om het IT landschap te veranderen en verder te brengen.


Jij gaat tot het uiterste om het IT landschap te veranderen en verder te brengen!

Wat zijn de technische uitdagingen?

Actief deel nemen in het continue verbeteren van de software ontwikkeling en de IT-architectuur. Hierbij heb je de focus op de samenwerking tussen het front-end en de back end.

De software ontwikkelen in een agile aanpak. Werkende software heeft de hoogste prioriteit.

Alphabet verder helpen in de transitie naar een Agile organisatie.

Ontwerpen, ontwikkelen en leveren van software oplossingen volgens een gedefinieerde software architectuur en UX guidelines.


Wat neem jij mee als Scrummaster?

Jij bent een passievolle ambassadeur van het agile werken met oog voor bestaande structuren en de belangen van de verschillende stakeholders. Je houdt hierin van uitdagingen, want jij hebt de skills en bent excellent in het ontwikkelen van zeer performante, herbruikbare, betrouwbare software componenten. Uiteraard heb je ervaring met Agile aanpak als scrummaster, maar ben je ook bekend met het werken met Jira en Confluence. Door jouw ervaring met Continuous Delivery en tooling, specifiek: Jenkins, Gulp, Git, Nexus en SonarQube kun je direct van start.

Jij kan niet wachten om het verschil te maken en hebt goede kennis van service oriented architecture principes om aan de slag te gaan. Hierin is aanvullende kennis van PostgresSQL en OpenShift een pré.


Je kunt op verschillende abstractie levels schakelen met architecten, software ontwikkelaars en niet technische stakeholders. Je kijkt ernaar uit om af en toe door Europa te reizen. Je hebt goede kennis van Engels, in spreken en schrijven en Duits is een pré.

Tenslotte herken je jezelf in termen zoals; creatief, resultaat gedreven, sociaalvaardig en heb je uitstekende interpersoonlijke kwaliteiten die aansluiten op de cultuurwaarden.


Ben jij klaar om maximaal te gaan voor Alphabet als Scrummaster?
Twijfel dan niet en reageer direct!

Klik op de ‘Solliciteer’ button, zodat je de sollicitatie met motivatie en CV kunt achterlaten. Vanwege het internationale karakter van de functie ontvangen we je motivatie en CV graag in het Engels.


Wil je meer weten over Alphabet of deze functie?

Neem gerust contact op met Debbie Zandee, HR Consultant, 076-579 3242.

Procedure

  1. Interview met de direct leidinggevende en een specialist
  2. Interview met het Internationale Management en de HR Consultant
  3. Voorstel

Arbeidsvoorwaarden

  • Alphabet is integraal onderdeel van de BMW Group. Dit betekent dat er eindeloze ontwikkelmogelijkheden zijn, zowel geografisch als carrière technisch bezien.
  • Alphabet biedt een stabiele, uitdagende en internationaal georiënteerde fulltime positie aan in een premium organisatie. De groeiende teams zijn een mix van in- en externen collega’s en creëren een dynamische en open sfeer.
  • Wij geloven in de balans tussen werk en privéleven en flexibel werken is onderdeel van de dagelijkse manier van werken.
  • Hiernaast biedt Alphabet aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden aan zoals een 13e maand salaris, ten minste 30 vakantiedagen, flexibel budget om te zetten in verlof of salaris, 8% vakantiegeld en een Company Bonus.

-Acquisition based on this vacancy is not appreciated-

 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
28-03-2017
Standplaats
Breda
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
Afhankelijk van leeftijd en ervaringsjaren
Trefwoorden
Scrummaster, Scrum
Branche
Automotive
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
Scrummaster, Scrum